Çanakkale’de 4,9’luk deprem!

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9'luk korkutan bir deprem meydana geldi. Deprem hakkında Valilik tarafından açıklama yapılırken depreme ait görüntüler bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem, bir güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

VALİLİKTEN DEPREM AÇIKLAMASI

Valilikten yapılan açıklamada, Çanakkale'de Yenice merkezli 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği hatırlatılarak, "Saat 00.00 itibarıyla ilimiz genelinde olumsuz durum meydana gelmemiştir. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun." ifadelerine yer verildi.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

İlçedeki bir büfenin güvenlik kamerası, deprem anında yaşananları kayıt altına aldı. Görüntülerde, büfe sahibi Ercan Fidan ile müşterilerinin saatler 21.38'i gösterdiğinde depremin etkisiyle sarsılmaya başladığı görülüyor. Depremin şiddeti arttıkça, büfe içinde bulunanlar hızlı bir şekilde panik içinde mekanı terk ederek açık alana kaçışıyorlar. Yaşanan panik ve korku dolu anlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilmiş.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri