İstanbul’da 5 kişi, baba ve oğlunu dövdü! Sebebi ise şok etti

İstanbul Kağıthane'de bir servis aracının şoförü, kendisine çarpan otomobilin sürücüsüne "neden bana çarptın" diye sorunca oğluyla birlikte 5 kişi tarafından darbedildi.

İstanbul Kağıthane'de yaşanan bir olayda, bir servis aracının şoförü, kendisine çarpan otomobilin sürücüsüyle yaşadığı kısa tartışma sonrasında oğluyla birlikte 5 kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırı anları güvenlik kameralarına yansırken, araçtaki kadınların panikle kaçtığı kavgaya karışan saldırganlar daha sonra polis tarafından yakalandı.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 18.00 sıralarında Kağıthane Yeşilce Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, işçileri almaya gelen Turan S. yönetimindeki servis aracına, Zekeriya M. idaresindeki Tofaş marka otomobil hafif bir şekilde çarptı. Kısa bir tartışmanın ardından servis aracı işçileri almak için konfeksiyonun önünde durdu. O esnada araçtan inen şoför Turan S., Zekeriya M.'nin yanına giderek "neden bana çarptın" dedi. Ancak Zekeriya M. bu soruya hakaretle karşılık verince, olay büyüdü.

Aracından inen Zekeriya M. ve yanındaki kişiler, servis aracına binen Turan S. ve oğlu İlker S.'ye saldırdı. 5 kişi tarafından darbedilen baba ve oğul, dakikalarca şiddete maruz kaldı. Bu esnada servis aracındaki kadınlar ise panikle araçtan kaçtı. Turan S., aracı ilerletmek istedi ancak saldırganlar tarafından tekrar darp edildi. Olayın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri, şiddetin boyutunu gözler önüne serdi.

Olayla ilgili konuşan esnaf Mehmet Bölükbaşı, yaşananların ardından sağlık ve polis ekiplerinin olay yerine geldiğini belirtti. Yaralanan Turan S.'nin hastaneye kaldırıldığını ve tedavi altına alındığını aktardı. Polis ekipleri, saldırgan Zekeriya M.'yi gözaltına aldı ancak daha sonra serbest bıraktılar.

Turan S., yaşadığı saldırı sonrasında emniyete giderek şikayetçi oldu. Bu gelişmenin ardından soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri