Korkunç kaza! Tır, yolcu minibüsüne çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Tekirdağ'ın Saray ilçesi Çukuryurt kavşağında, kırmızı ışık ihlali sebebiyle, bir tırın yolcu minibüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.

Tekirdağ'ın Saray ilçesi Çukuryurt kavşağında meydana gelen kaza, kırmızı ışık ihlali nedeniyle yaşandı. Saray'dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan 59 KS 182 plakalı yolcu minibüsü ile Vize'den Çerkezköy istikametine giden 34 BGE 76 plakalı tır, kavşakta çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre, minibüste bulunan 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.

Olayda yaşamını yitiren ve yaralanan kişilerin, kırmızı ışık ihlali sonucu gerçekleşen çarpışmanın ardından etkilendiği belirtildi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kazaya ilişkin detaylı inceleme ve soruşturma devam ederken, sürücülerin trafik kurallarına uyması ve özellikle kavşaklarda dikkatli olması önemle vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri