Mansur Yavaş küpeli hayvanları işkenceyi andıran görüntülerle toplattı

Ankara Keçiören’de bir çocuğun yaşadığı üzücü olayı siyasi ranta çevirmeye çalışan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu bölgeden 30-40 kilometre uzakta küpeli hayvanları işkenceyi aratmayan görüntülerle toplattı.

Göreve geldikten sonra Ankara Gölbaşı’ndaki barınağı yıkarak Çankaya bölgesinde Karataş mevkiinde yeni bir barınak yapacağını söyleyen ve ilk yaptığı ihaleyi fesheden akabinde yapılan ihale ile iş 3 yıla yakın süren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören’de bir okul çocuğunun yaşadığı üzücü olayı fırsata çevirmeye çalışırken hoş olmayan görüntüler ortaya çıktı.

Mansur Yavaş’ın sokak hayvanlarına yönelik vicdandan uzak tavırlar sergileyen lobilerin desteğini almak için bir okul çocuğunun yaşadığı üzücü olayı siyasi fırsata çevirerek Keçiören’e yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Çankaya/Yıldız Hilal Mahellesi’ndeki sokak hayvanlarının küpeli olmasına karşın işkenceyi aratmayan görüntülerle toplattığı görüldü.

Önce “hayvanseverler de elini taşın altına koysun” açıklamasıyla tepki çeken Mansur Yavaş’ın bu siyasi rant içeren hamlesi de hayvanseverlerin tepkisini çekti.

İşte Ankara Çankaya/Yıldız Hilal Mahallesi civarında yaşanan o skandal görüntüler:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri