Minibüs devrildi! 1 yaralı

Kayseri'de Erciyes yolunda meydana gelen kazada, karlı yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, yol kenarındaki bariyerlere çarparak devrildi.

Kayseri'nin Erciyes yolunda yaşanan trafik kazası, bölgedeki yoğun kar yağışı ve kaygan zeminin tehlikelerine bir kez daha dikkat çekti. Karlı yolda seyir halinde olan bir minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı ve devrildi. Meydana gelen kazada minibüste bulunan 1 kişi yaralanırken, acil müdahale gerektiren durum üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri hızla sevk edildi.

Yaralı şahsın sağlık durumunun değerlendirilmesi ve gerekli müdahalenin yapılması için sağlık ekipleri olay yerine ulaştı. Yaralı, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla en yakın hastaneye sevk edildi. Aynı anda jandarma ekipleri de kaza yerinde güvenlik önlemlerini alarak trafiğin kontrollü bir şekilde ilerlemesini sağladılar.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında, olayın detayları ve kazaya sebep olan faktörlerin belirlenmesi için gerekli incelemeler yapılacak. Karlı ve kaygan zeminlerde sürücülerin dikkatli olmaları ve hızlarını ayarlamaları gerekliliği bir kez daha hatırlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri