Ankara’da akraba kavgası; 2 ölü, 4 yaralı

Ankara’nın Kalecik ilçesinde fırıncı olan iki aile arasında çıkan kavgada Fatih Çekirdek ve yeğeni Mücahit Çekirdek hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Ankara'nın Kalecik ilçesi İstasyon Caddesi'nde akraba olan iki fırıncı aile arasında çıkan tartışma, kısa sürede kanlı bir kavgaya dönüştü. İş anlaşmazlığı nedeniyle başlayan tartışma, bıçaklı saldırıya evrildi. Kavgada Fatih Çekirdek ile yeğeni Mücahit Çekirdek hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

KAVGA BÜYÜDÜ, CAN KAYIPLARI YAŞANDI

İki aile arasında yaşanan anlaşmazlık, önce sözlü tartışmaya, ardından bıçaklı kavgaya dönüştü. Fatih Çekirdek ve yeğeni Mücahit Çekirdek bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybederken, diğer dört kişi yaralandı. Kavgayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar en yakın hastanelere sevk edildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatarak kavgaya karışanları gözaltına aldı. Hayatını kaybeden amca ve yeğen, bugün gözyaşları içinde toprağa verildi.

BÖLGEDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Olayın ardından polis, bölgede yeniden gerilim yaşanmasını önlemek amacıyla güvenlik önlemlerini artırdı. Kavganın nedeni ve detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri