Bankaların promosyon yarışı! Son gün 29 şubat

Bankaların promosyon yarışı! Son gün 29 şubat

Bankalarda promosyon hareketliliği devam ediyor. Emekli maaşı promosyonları için son başvuru tarihi 29 Şubat olarak belirlendi.

Bankalar, 2024 yılının ilk 6 aylık emekli maaşlarının belirlenmesiyle birlikte Ocak ayından itibaren promosyonları güncellemeye başladı. Emekli maaşı promosyonları için son başvuru tarihi 29 Şubat olarak belirlendi.

Maaşlarını üç yıl boyunca aynı bankadan almayı taahhüt eden emeklilere nakit promosyon ödemesi yapılacak. Başvuruların 29 Şubat'a kadar kabul edileceği belirtiliyor.

Hali hazırda promosyon sözleşmesi bulunan emekliler, daha önce aldıkları ödemeleri iade ederek yeni bankaya geçiş yapabiliyorlar. Bankaların promosyon tutarları 9 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Örneğin, emekli maaşını ING Türkiye'ye taşıyanlar maaş tutarına göre 10 bin TL'ye varan nakit promosyon elde edebiliyorlar. Ayrıca, ilk defa ING'e taşıyanlar vadesiz hesaplarına bağlı otomatik fatura talimatları vererek 5 bin TL'ye varan ek nakit promosyon kazanma fırsatından yararlanabiliyorlar. Toplamda 15 bin TL'ye kadar nakit promosyon alınabiliyor.

Akbank'a maaşını taşıyan ve 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alan emekliler ise 10 bin TL'ye kadar promosyondan faydalanabiliyorlar.

Garanti BBVA'ya maaşını taşıyan emeklilere 7 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon veriliyor. Ayrıca, kredi kartı ile 500 TL harcama yapmaları durumunda bin TL bonus fırsatı sunuluyor.

İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri ise 1 Ocak - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerli kampanyadan faydalanarak 7 bin 500 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi alabiliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.