Zincir marketlerden Ramazan müjdesi! İndirim ve fiyat...

Zincir marketlerden Ramazan müjdesi! İndirim ve fiyat...

Ramazan ayının girmesine günler kalan güzel haber Tarım Kredi Kooperatifleri ve ŞOK marketlerden geldi. Tarım Kredi Kooperatifleri ve ŞOK marketler temel ihtiyaç ürünlerinde indirime gitti.

Tarım Kredi, Türkiye genelindeki 4 binden fazla kooperatif market satış noktasında vatandaşların kaliteli ve güvenli ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamak amacıyla Ramazan Bayramı sonuna kadar bir kampanya başlatıyor. Kampanya kapsamında, 5 Mart-14 Nisan tarihleri arasında kooperatif market satış noktalarındaki tüm ürünlerde fiyatlara zam uygulanmayacak. Bu süreçte, ülke tarımına ve enflasyonla mücadeleye katkı sağlanması hedefleniyor.

İNDİRİM YAPILACAK

Ayrıca, Tarım Kredi kooperatiflerinde, motorin, zirai ilaç ve tohumda vade farkı uygulanmadan hasat sonu vadeli satış yapılacak. Karma hayvan yemlerinde ton başına yüzde 5'e varan indirim yapılacak ve indirim sonrası fiyatlar kampanya süresince sabitlenecek. Bunun yanı sıra, kimyevi gübrelerde ton başına yüzde 5'e varan indirim yapılacak ve indirim sonrası fiyatlara kampanya süresince herhangi bir zam uygulanmayacak.

Kampanya süresince piyasada daha düşük fiyat oluşması durumunda, fiyatlar çiftçilerin lehine olacak şekilde tekrar düşürülecek.

ŞOK MARKETLERDEN RAMAZAN MÜJDESİ

Öte yandan, ŞOK Marketler, ayçiçek yağından beyaz ete, patatesten soğana, sütten yumurtaya, pirinçten bakliyata kadar bir evin en temel ihtiyaçları arasında yer alan onlarca çeşit ürünü "her gün ucuz fiyat" ilkesiyle müşterilere sunacak. Ayrıca, ŞOK'un sadakat programı Win üyesi olan müşterilere özel avantajlar ve Ramazan ayında da sürecek Win kampanyaları ile müşteriler kazançlı alışveriş yapacak.

ŞOK Marketler CEO'su Uğur Demirel, kampanyanın amacının Türkiye'nin dört bir yanında halkın temel ihtiyaç ürünlerine daima uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamak olduğunu belirtti. Kampanya ile enflasyonla mücadeleye ve hane halkı ekonomisine önemli bir katkı sunulması hedefleniyor. Geçmişte yapılan benzer kampanyalarla sektöre öncülük eden ŞOK Marketler, bu kampanya ile de vatandaşların bütçesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.