Dolar ve euro güne yükselişle başladı

Dolar ve euro güne yükselişle  başladı

İstanbul Kapalıçarşı'da 33,5970 liradan alınan dolar 33,5990 liradan, 37,1100 liradan alınan euro ise 37,1120 liradan satılıyor.

Dolar ve euro, yeni güne artışla başladı. İstanbul Kapalıçarşı'da sabah saatlerinde dolar 33,5990 liradan, euro ise 37,1120 liradan işlem gördü.

Dolar, Kapalıçarşı'da 33,5970 liradan alıcı bulurken, satış fiyatı ise 33,5990 lira olarak kaydedildi. Aynı saatlerde euro ise 37,1100 liradan alınıp 37,1120 liradan satılmaya başlandı.

Önceki gün yapılan kapanışta, dolar 33,55 lira seviyesinden, euro ise 37,02 liradan işlem görüyordu. Son duruma göre, her iki döviz kurunda da küçük çaplı bir artış yaşandığı gözlemlendi.

PİYASALARDAKİ HAREKETLİLİK DEVAM EDİYOR

Güne yükselişle başlayan dolar ve euro, yatırımcılar ve piyasalar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle döviz kurlarındaki bu küçük dalgalanmalar, hem bireysel yatırımcıların hem de kurumsal yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Dolar ve euro kurlarındaki bu hareketlilik, Türkiye ekonomisi üzerindeki etkilerini de hissettiriyor. Özellikle ithalat ve ihracat yapan firmalar, döviz kurlarındaki bu değişimlere hızlıca tepki veriyor. Döviz kurlarının bu seyri, enflasyon üzerinde de etkili olabiliyor.

YATIRIMCILAR TEMKİNLİ OLMALI

Uzmanlar, döviz kurlarındaki dalgalanmaların devam edeceğini ve yatırımcıların temkinli olması gerektiğini belirtiyor. Küresel piyasalardaki belirsizlikler ve Türkiye'nin iç dinamikleri, döviz kurlarını etkileyen başlıca faktörler arasında yer alıyor.

Dolar ve euro kurlarındaki bu yükselişin devam edip etmeyeceği, önümüzdeki günlerde piyasalarda yaşanacak gelişmelere bağlı olacak. Yatırımcılar, bu süreçte dikkatli olmalı ve döviz piyasalarını yakından izlemelidir.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.