Emekliler Yılı için yeni bir adım daha! Yüzde 20 indirim

Emekliler Yılı için yeni bir adım daha! Yüzde 20 indirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 'Emekliler Yılı'na özel desteklerde bir yeni adım daha atıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT'nin emekli vatandaşlara yönelik başlattığı kargo indirimi kampanyası hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, kampanyanın detaylarını ve emeklilere sağlanan avantajları şu şekilde duyurdu:

Kampanya Detayları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından desteklenen kampanya kapsamında, PTT tarafından yurt içi varışlı kargo gönderimlerinde %20 indirim fırsatı sunulmaktadır. Bu indirimden tüm emekli vatandaşlarımızın yararlanabileceğini belirten Bakan Uraloğlu, emeklilere özel bu avantajın standart taşıma ve adrese teslim hizmetleri için geçerli olduğunu vurguladı.

Emekliler Yılı Kampanyası

2024 yılının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Emekliler Yılı” olarak ilan edilmesiyle birlikte, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak emeklilere yönelik çeşitli destek ve kampanyaları hayata geçirdiklerini ifade eden Bakan Uraloğlu, tren ve otobüs gibi taşımacılık hizmetlerinde de emeklilere yönelik indirimlerin devam ettiğini belirtti.

Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Kampanyadan faydalanmak isteyen emekli vatandaşların PTT iş yerlerine giderek T.C. kimlik numaralarını ibraz etmeleri gerektiğini söyleyen Bakan Uraloğlu, detaylı bilgilere PTT'nin resmi internet sitesi veya PTT iş yerlerinden ulaşılabileceğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.