Gram, çeyrek, yarım, tam... İşte 5 Eylül altın fiyatları

Gram, çeyrek, yarım, tam... İşte 5 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları, piyasaların en sıcak konusu olmaya devam ediyor. Yatırımcılar ve birikimciler, her gün güncellenen altın fiyatlarını yakından takip ederken, 5 Eylül 2024’teki son rakamlar altın yatırımcılarını şaşırtıyor. İşte gram, çeyrek altın fiyatlar

Son dönemde altın fiyatlarındaki hareketlilik, özellikle gram altına olan ilgiyi artırdı. 5 Eylül 2024 itibarıyla gram altın 2.727,63 TL’den satılıyor. Döviz kurlarındaki değişimler ve küresel piyasalardaki belirsizlikler, gram altındaki fiyat hareketlerini tetiklemeye devam ediyor.

ÇEYREK ALTINDA YÜKSELİŞ DEVAM EDİYOR

Çeyrek altın, özellikle düğün sezonlarının vazgeçilmez hediyesi olarak bilinir. Bu popüler yatırım aracının fiyatı da yükselmeye devam ediyor. Bugün çeyrek altın 4.611,00 TL’den alıcı buluyor. Çeyrek altın, uzun vadeli yatırımcıların gözdesi olmayı sürdürüyor.

YARIM VE TAM ALTIN FİYATLARINDAKİ ARTIŞ

Yarım altın, yatırımcıların daha büyük ölçekli alımlar için tercih ettiği seçeneklerden biri. 4 Eylül 2024 itibarıyla yarım altın fiyatı 9.212,00 TL olarak kaydedildi. Daha büyük birikim hedefleyenler içinse tam altın 18.206,72 TL'den işlem görüyor.

CUMHURİYET VE GREMSER ALTINLAR NE KADAR?

Cumhuriyet altını, en prestijli altın çeşitlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Bugün Cumhuriyet altını 18.369,00 TL’den satılıyor. Daha büyük miktarda yatırım yapmak isteyenlerin tercihi olan gremse altın ise 45.656,43 TL'den işlem görüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.