Tatlıcılar için sayılı gün kaldı! Hepsi mesaiye başladı!

Tatlıcılar için sayılı gün kaldı! Hepsi mesaiye başladı!

Van'da Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala tatlıcılarda ve pastanelerde "tatlı telaşı" başladı.

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Van'da tatlıcılar ve pastaneler hareketlendi. Müşterilerinin beğenisine sunmak için en özenli tatlıları hazırlayan işletmeler, tezgahlarını süsleyerek göz dolduruyor. Van'ın işlek caddelerinde bulunan pastaneler, "Bayramlık Tatlı Siparişi Alınır" yazılarıyla dikkat çekiyor ve müşteri çekmeye çalışıyor.

YOĞUN MESAI, İYİ TATLI İÇİN ÇALIŞMA

Bayram için hazırlıklarını tamamlayan tatlı imalatçıları, yoğun bir mesai harcıyor. İmalathanelerde çalışan ustalar, müşteri siparişlerini karşılamak için büyük bir özveriyle çalışıyor. Tatlı işletmeleri, müşterilerin kaliteli hizmet alabilmeleri için siparişlerini son güne bırakmamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

iha-20240405aw177241-3-t.jpg

GİRİŞİMCİ UĞUR MUSLU'NUN DEĞERLENDİRMESİ

Tatlı sektöründe uzun yıllar hizmet veren girişimci Uğur Muslu, bayrama sayılı günler kala sipariş almaya başladıklarını belirtiyor. Müşterilerin Gaziantep'ten günlük olarak gelen tatlıları beğendiğini ifade eden Muslu, özellikle klasik fıstıklı baklava ve kadayıfın tercih edildiğini vurguluyor.

FİYATLARDAKİ ARTIŞ VE BEKLENTİLER

Muslu, yaşanan zamlar ve diğer maliyet artışlarına rağmen fiyatlarda şimdilik bir değişiklik yapmadıklarını belirtiyor. Baklava fiyatlarının 295 TL ile 695 TL arasında değiştiğini dile getiren Muslu, müşterilerin tatlı siparişlerini son güne bırakmamaları gerektiğini de hatırlatıyor.

Tatlıcılar için sayılı gün kaldı! Hepsi mesaiye başladı!

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.