TÜBİTAK 11 personel istihdam edecek

TÜBİTAK 11 personel istihdam edecek

TÜBİTAK, Ulusal Metroloji Enstitüsü (UME) bünyesinde görev yapmak üzere 11 araştırmacı alacak.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Ulusal Metroloji Enstitüsü (UME) bünyesinde görev yapmak üzere 11 araştırmacı alımı yapacağını duyurdu. Bu alımla ilgili detaylar, Resmi Gazete'de yayımlanan ilan ile kamuoyuna duyuruldu.

BAŞVURULAR 25 NİSAN'A KADAR DEVAM EDECEK

TÜBİTAK'ın ilanına göre, araştırmacı hizmet grubunda görev alacak 11 proje personeli kadrosu için başvurular 25 Nisan tarihine kadar kabul edilecek. Başvuruların ardından uygun görülen adaylar, TÜBİTAK UME'nin Gebze'deki birimlerinde görevlendirilecekler.

BAŞVURU KOŞULLARI VE SÜRECİ

Başvurular için gereken koşullar ve başvuru süreci, TÜBİTAK'ın resmi internet sitesi (www.tubitak.gov.tr) ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu'nun internet sayfalarında detaylı olarak yer alıyor. Adaylar, başvurularını TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirebilecekler.

ÜLKENİN BİLİM VE TEKNOLOJİ ALANINDAKİ GELİŞİMİNE KATKI

TÜBİTAK'ın bu alımıyla, ulusal metroloji alanında uzmanlaşmış araştırmacıları bünyesine katmayı hedeflediği ve ülkenin bilim ve teknoloji alanındaki gelişimine katkı sağlamayı amaçladığı belirtiliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.